Gluten-laktosefri Wienerbrødsboller Forstør

Gluten-laktosefri Wienerbrødsboller

8-415L

Frost

Vægt 150 g. (2 stk) 20 stk i Kolli

-Bør opbevares ved min.-12gr, for lang holdbarhed
kan genfryses efter kort optøning.
Efter optøning holdbar i 4-5 dage på køl

Flere detaljer

Yderligere information

Fin melmix (renset HVEDEstivelse, kartoffelstivelse,
rismel, dextrose, psyllium fiber,surdej af rismel, salt
med jod, guargum, xanthan, enzymer), vand, helÆG
(past.ÆG), vegetabilsk fedtstof (palme,kokos, rapsolie
vand, salt), sukker, gær, cremepulver laktosefri (sukker,
modificeret stivelse,vegetabilsk fedt, glukosesirup),
marcipan (abrikoskerner, sukker, vand, MANDLER),
salt (jodberiget)


Næringsindhold pr. 100 g
--------------------------------------------------------------------------
Energi, 1070,1kj / 256 Kcal
Fedt, total 8 g,            
-heraf Mætte 3 g
Kulhydrat, total 43 g,  
-heraf sukker 12 g
Kostfibre 2 g,                 
Proteiner, total 2 g,
Salt 1 g