Gluten-laktosefri Maltbrød

8-160L

Frost

Vægt 310 g.(min.10 skiver) 180stk.i kolli

-skal opbevares ved min.-12gr
kan genfryses efter kort optøning.

 

kan med fordel lunes på brødrister eller i ovn ved 200gr. i 2-3 min.

Flere detaljer

Yderligere information

Vand, gluten-laktosefri melmix (HVEDEstivelse
(max 2 mg/100g.)kartoffelstivelse,rismel, dextrose,
psyllium fiber,surdej af rismel, salt med jod, guargummi
E412, xanthangummi E415, E464, E263, E466,
ensym), majsmel, sirup (sukker (78,4%), vand (19,6%),
rørsukkersirup treacle (2%)), malzyrol (maltextrat barley
BYGmalt(max.2 mg gluten/100g)), rapsolie, gær, salt


Næringsindhold pr. 100 g.
---------------------------------------------------
Energi, 912,8 kj / 218,2 Kcal
Fedt, total 3,5 g,           
-heraf Mætte 0,3 g
Kulhydrat, total 45,2 g, 
-heraf sukker 5,5 g
Kostfibre 2,6 g,                
Proteiner, total 1,4 g,
Salt 3,5 g